Rondwandeling Boom en Co Kasteel Keukenhof

Zaterdag 8 september & Zaterdag 17 november 2018

Samen met Groei & Bloei (afdeling Bollenstreek) organiseert het Natuur Milieu en Educatie centrum De Groene Bol dit jaar een zestal wandelingen onder de titel ‘Boom en Co’. Deze zes wandelingen vormen met elkaar een volledige introductiecursus over bomen en wordt gehouden vanuit het lokaal van De Groene Bol op het Landgoed Keukenhof.

Tijdens deze wandelingen wordt aandacht geschonken aan de verschijningsvormen van bomen en struiken gedurende het gehele jaar. Bomen herkennen aan de knoppen, de schors, de bladeren, de bloemen en de vruchten. In de wandelingen wordt aandacht geschonken aan de natuurlijke processen die plaats vinden in de natuur, ook worden de kruidachtige planten niet vergeten. Boom en Co is de ideale gelegenheid om uw kennis over bomen en struiken te vergroten, of deze op een heel interessante wijze op te frissen.

De wandelingen beginnen om 14:00 uur en duren ongeveer anderhalf uur. Kijk op de website van Kasteel Keukenhof voor meer informatie.

 

Tarieven

Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers. Deelname is gratis.
Aanmelden kan via: brenda@degroenebol.nl 

Faciliteiten

Facilitaire voorzieningen

  • Horeca
  • Toiletten
  • Bereikbaar met OV
  • Parkeergelegenheid
Cultuur Ervaar de rijkdom en cultuur uit de Gouden Eeuw
Historie Ontdek boeiende verhalen uit vervlogen tijden
Natuur Geniet van prachtige landschapstuinen en bosrijke landgoederen
Rust Ontsnap aan de drukte van de dag en kom tot jezelf