Oldimerfestival Park Rusthoff

Zondag 2 september

De drie voorgaande edities van het Oldtimerfestival waren een geweldig succes: vele duizenden bezoekers hebben genoten van oude auto’s, bromfietsen en motoren, legervoertuigen, brandweerauto’s en de bustour met een originele NZH bus uit 1960. Daarom wordt er dit jaar wederom een Oldtimerfestival in en rond het prachtige Park Rusthoff te Sassenheim georganiseerd.

In Park Rusthoff kun je van 12:00 tot 16:00 ruim 100 prachtige oldtimers bewonderen. Van klassieke auto’s, motoren en brommers tot oude brandweerauto’s en legervoertuigen. Bij de diverse kraampjes worden allerlei aanverwante artikelen verkocht en op de foodplaza kan de inwendige mens worden versterkt. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door live Rock-'n-roll band Mainline 55 en voor kinderen zijn een aantal andere attracties.

Voor meer informatie kun je terecht op de pagina van het Oldtimerfestival.

Tarieven

Park Rusthoff is vrij toegankelijk.

Faciliteiten

Facilitaire voorzieningen

  • Bereikbaar met OV
  • Horeca
  • Parkeergelegenheid
Cultuur Ervaar de rijkdom en cultuur uit de Gouden Eeuw
Historie Ontdek boeiende verhalen uit vervlogen tijden
Natuur Geniet van prachtige landschapstuinen en bosrijke landgoederen
Rust Ontsnap aan de drukte van de dag en kom tot jezelf