Instaprondleiding: beelden Eppe de Haan Tuin Huygens' Hofwijck

22 augustus 2018

Geniet van de prachtige beelden van Eppe de Haan in de tuin van Huygens' Hofwijck tijdens de instaprondleidingen. Directeur Peter van der Ploeg verzorgt een instaprondleiding voor iedereen die meer wilt weten over de sculpturen die onderdeel zijn van 'Voorburg Sculptuur'. 

De monumentale marmeren sculpturen van Eppe de Haan kenmerken zich door een concentratie op het menselijk lichaam. Een passender thema lijkt moeilijk denkbaar: Constantijn Huygens ontwierp zijn tuin immers in de vorm van het menselijk lichaam. In het huis wordt een presentatie ingericht over het werk van de kunstenaar.

- Tijdstip: 14.00-14.30 uur
- Aanmelden: niet nodig, u kunt zich aan de kassa van het museum melden

 

Tarieven

Gratis, in combinatie met een geldig toegangsticket tot het museum. 

Klik hier voor de toegangsprijzen van het museum.

 

Cultuur Ervaar de rijkdom en cultuur uit de Gouden Eeuw
Historie Ontdek boeiende verhalen uit vervlogen tijden
Natuur Geniet van prachtige landschapstuinen en bosrijke landgoederen
Rust Ontsnap aan de drukte van de dag en kom tot jezelf